loading...
آذرفان یک
امير بازدید : 23 1970/01/01 نظرات (0)
تراکنش‌های مجازی و فضای نت زمینه‌ساز بسیاری از حوادث الکترونیکی و کلاهبرداری‌های اینترنتی است. از این رو توجه به نکاتی هر چند کوچک می‌تواند دردسرهای بسیاری را از شما دور کند.
توجه به دستگاه کارتخوان(pos)
پیرو شکایت شخص مبنی بر اینکه از حساب وی مبلغ بسیار زیادی برداشت غیر قانونی شده، طی تحقیقات مشخص شد شماره حسابی که وجوه برداشت شده به آن واریز شده است متعلق به مسوول نصب دستگاه کارتخوان (pos) بوده است. متهم چندین بار اقدام به این امر نموده و از سال 88 شروع به برداشت‌های غیرقانونی کرده و طی تحقیقات پلیس فتا مشخص شد برخی از قربانیان هنوز متوجه این برداشت‌ها نشده اند.
با توجه به گسترش بانکداری نوین الکترونیکی رعایت نکات ایمنی و امنیتی در خصوص حفظ و نگهداری شماره کارت و همچنین رمز برداشت خود دقت لازم را داشته باشند و در زمانی که احساس می کنند ممکن است شخصی از این رمز با اطلاع شده باشد سریعا اقدام به تغییر آن نمایند.
برای تغییر رمز از دستگاه‌های pos استفاده ننمائید، همچنین از ارسال شماره حساب و رمز خود و حتی ذخیره آن در تلفن همراهتان جدا خودداری کنید، در زمان ورود به صفحات پرداخت بانکی حتما به صحت صفحه توجه داشته باشید که آدرس آن صحیح بوده و حتماً دارای قفل امنیتی که بصورت یک نشان است، باشد.
هوشیاری در حفظ اطلاعات
مراقب «برداشت غیر مجاز از حساب فردی» و عدم سوء استفاده از اطلاعات حساب‌تان  از طریق کافی نت‌ها باشید، چرا که ممکن است در هنگام انجام عملیات اینترنتی، اطلاعات حساب‌تان را از طریق نرم افزارهای جاسوسی ذخیره شده و زمینه سوءاستفاده‌های بعدی فراهم شود.
اطلاعات شخصی خود را تنها با کسانی به اشتراک بگذارید که به آنها اعتماد داشته و نیز نسبت به تنظیمات محرمانگی خود اقدام کنید و هوشیاری در حفظ اطلاعات و محتواهای خصوصی کاملا اهمیت دارد.
مراقب هویت خود باشید
مردم و به خصوص دانشجویان باید در هنگام استفاده از اینترنت در مراکزی مانند کافی نت به این امر توجه لازم را داشته باشند که در چنین مراکز، افرادی سودجو در کمین سرقت هویت‌شان هستند.
امير بازدید : 13 1970/01/01 نظرات (0)
متخصصان روانشناسی بالینی به چند نكته مهم و مفید برای پیشگیری از حملات اضطرابی اشاره كرده‌اند كه به قرار زیر است:
- از مصرف خوراكی‌های کافئین‌دار مانند الكل، قهوه، چای، کولاها و شکلات خودداری کنید چون کافئین شما را در یک حالت تحریک پذیری بالا قرار می‌دهد.
- از سیگار کشیدن جدا خودداری کنید زیرا نیکوتین موجود در سیگار سبب افزایش تحریک پذیری فیزیکی و فیزیولوژیکال می‌شود. همچنین استعمال سیگار سبب افزایش انقباض عروقی و افزایش کارکرد قلبی می‌شود.
- انجام ورزش روزانه می‌تواند بسیار مفید و کمک‌ کننده باشد حتی یک پیاده روی کوتاه اطراف آپارتمان می‌تواند در آرام نگه داشتن شما موثر باشد.
- درمانهای شناخت رفتاری نیز تا حد زیادی در کنترل اضطراب و حمله‌های ترس، موثر هستند. برای این منظور ابتدا ترس و اضطراب خود را در رابطه با موقعیت خاص بشناسید و قبول کنید که شما دچار این اضطراب هستید و برای مواجهه با این موقعیت، برنامه ریزی کنید. برای مثال اگر احساس می‌كنید كه دائم در خصوص مسائل مالی اضطراب دارید، یک برنامه پس انداز را برنامه ریزی کنید و یا بودجه‌ای را بطور مجزا برای این موارد در نظر بگیرید. هم‌چنین در مشکلات قبلی خود باقی نمانید. تغییراتی ایجاد کنید که احساس راحتی بیشتری داشته باشید و به خودتان فرصت دهید كه مشکلات را پشت سر بگذارید.
- با بدن و جسم خود مهربان باشید.
- تنش‌های خود را با ورزش سنگین و ماساژ از بدن خود خارج كنید.
- از تکنیکهای آرام سازی (رلكسیشن) استفاده كنید.
- به اندازه کافی استراحت کنید و اگر در خواب مشکل دارید حتما برای درمان آن به پزشک مراجعه كنید.
- فکر خود را با كار و تفریحات سالم و مفید مشغول نگه دارید.
- برای لذت بردن بیشتر از لحظات خود به دیدن یک فیلم کمدی، پیاده روی و یا کوهنوردی بروید
- برنامه ریزی روزانه داشته باشید، داشتن کار بیش از حد و یا بیکار بودن در طی روز می تواند به اضطراب شما بیفزاید.
- علائم اضطراب خود را یادداشت کنید و گاهی به دوست صمیمی خود آنها را بازگو کنید چون گاهی مواقع گفتگو کردن با یک دوست به میزان قابل توجهی از اضطراب شما می کاهد.
- در كارهای گروهی و گروه‌های اجتماعی شرکت و یا بطور داوطلبانه به دیگران كمك كنید. 
امير بازدید : 15 1970/01/01 نظرات (0)
روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود. مصرف آن به جای روغن های اشباع و جامد فواید زیر را برای سلامتی بدن دارد:
- روغن زیتون سلامت شریان‌ها را تامین می‌ کند.
- مانع آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد حاصل از چربی‌ها و روغن‌ها به سیستم‌ قلبی- عروقی می ‌شود.
- کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش می‌ دهد، بدون اینکه که نوع خوب آن یعنی HDL کاهش پیدا کند.
- از مسموم و اکسیده شدن LDL کلسترول جلوگیری می‌ کند.
- مانع رسوب پلاک ‌ها در جدار شریان شده و در نتیجه مانع تنگ شدن شریان‌ها می ‌شود.
- روغن زیتون به علت دارا بودن چربی های غیر اشباع MUFA باعث اتساع سرخرگ ها شده و از این طریق باعث کاهش فشار خون بالا و بیماری های قلبی می شود.
- قند خون را تنظیم می کند.
- روغن زیتون دارای آنتی اکسیدان های قوی مثل پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش پر اکسیداسیون چربی ها در بدن و به دنبال آن کاهش استرس اکسیداتیو می شوند. در نتیجه بدن را از صدمه رادیکال های آزاد حفظ می کند و بدین طریق باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان‌، خصوصاً سرطان پوست، روده و سرطان پستان در زنان می شود.
- به علت خاصیت آنتی اکسیدانی خود، دیواره سرخرگ ها را از گزند رادیکال های آزاد محافظت کرده و چسبیدن LDL را به دیواره سرخرگ ها و همچنین ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
خواص دیگر روغن زیتون
- کاهش فشار خون بالا
- درمان خون ‌ریزی لثه و تقویت لثه
- تقویت حافظه
- جلوگیری از سفید شدن مو
- تسکین دردهای روماتیسمی
علاوه بر روغن زیتون،  زیتون هم خواص درمانی بسیاری دارد که از آن جمله اثر نرم کنندگی، ملین و صفرا دارد. زیتون سنگ های صفراوی را دفع و یبوست های مزمن را درمان می‌کند، معالج قولنج‌های ناشی از ورم کلیه نیز می باشد.
پژوهشگران معتقدند مصرف روغن زیتون خطر سرطان سینه را در زنان کاهش می‌دهد. تحقیق روی سلول‌های سرطان سینه در زنان نشان داد که اسید اولئیک روغن زیتون اثر ژن سرطان زای این بیماری را کاهش می‌دهد.
پژوهشگران به زنان توصیه می‌کنند که در رژیم غذایی خود از زیتون و روغن آن استفاده کنند.
عصاره زیتون برای چین و چروک پوست بسیار مفیداست و باعث لطافت و نرمی و شادابی پوست صورت می شود. اجزای مغذی خاص در روغن زیتون می تواند دلیل تاثیر مثبت رژیم غذایی مدیترانه ای بر سلامت قلب باشد.
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است . برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می باشد. دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون است.
بدین منظور باید ۲۰ عدد برگ زیتون را داخل ۳۰۰ گرم آب ریخته و آنرا بمدت ۱۵ دقیقه بجوشانید . سپس کمی قند بآن اضافه کرده و بمقدر یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید بمدت ۸ روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید .
روغن زیتون کرم کش است.
روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است.
برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید .
برای رفع پیوره لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید .
جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و رماتیسم است .
چند قطره روغن زیتون سریعا خارش و سوزش چشم و پلک راتسکین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت می‌کند.
مصرف روغن زیتون به صورت منظم، هر دو فشار خون سیستولی و دیاستولی را کاهش می‌ دهد و مقدار دوز داروهای لازم برای کاهش فشارخون را در بیماران کم می‌ کند.
روغن زیتون و التهاب روماتیسمی: التهاب روماتیسمی از بیماری‌های عفونی مزمن است که در مفاصل ایجاد می‌ شود. عوامل عفونی، ژن‌ها، هورمون‌ها و رژیم غذایی در بروز آن نقش دارند. مصرف منظم روغن زیتون باعث تسکین علائم این بیماری می ‌شود. افرادی که میزان کمی روغن زیتون مصرف می ‌کنند، ۵/۲ برابر افرادی که رژیم غذایی سرشار از این روغن را دارند به التهابات روماتیسمی مبتلا می ‌شوند. مکانیسم این عمل هنوز مشخص نشده است، ولی این اثر احتمالاً به آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن زیتون مربوط می ‌شود.
روغن زیتون و دستگاه گوارش:روغن زیتون، صفرا بر است و باعث تخلیه کیسه صفرا می‌ شود، به این ترتیب که انقباض کیسه صفرا و تولید نمک‌های صفراوی را در کبد تحریک کرده و در نتیجه دفع کلسترول را از طریق صفرا افزایش می‌ دهد و از ایجاد سنگ‌های صفراوی جلوگیری می ‌کند.روغن زیتون به علت داشتن سیتواسترول‌ها مانع جذب کلسترول در روده کوچک می‌ شود و جذب عناصر معدنی مثل کلسیم، منیزیم و آهن را افزایش می‌‌ دهد.روغن زیتون ملین است و از یبوست جلوگیری می‌ کند.
روغن زیتون و احساس درد: ماده‌ای به نام اوله آکانتال در روغن زیتون وجود دارد که اثری مشابه قرص‌های مسکن مانند ایبوپروفن در کاهش درد دارد.آنزیم‌ مخصوصی در بدن وجود دارد که سبب آغاز درد می ‌شود و ماده اوله آکانتال جلوی فعالیت این آنزیم را می ‌گیرد، در نتیجه فرآیند احساس درد متوقف می‌ شود. با مصرف روزانه ۵۰ گرم روغن زیتون، حدود ۹ میلی ‌گرم اوله آکانتال به بدن می ‌رسد، این مقدار یک دهم میزان داروی ایبوپروفنی است که برای کاهش درد یک فرد بزرگسال تجویز می‌ شود.
روغن زیتون و چاقی: در کشورهای غربی، چاقی مشکل بزرگ سلامت مردم است، زیرا میزان کالری دریافتی از طریق غذاهای مختلف افزایش یافته، ولی میزان فعالیت روز به روز کاهش می ‌یابد، در نتیجه چاقی اتفاق می ‌افتد.
روغن زیتون مانند سایر چربی‌ها، ۹ کیلو کالری انرژی دارد و به نظر می‌ رسد که مصرف آن باعث چاقی می ‌شود. ولی ثابت شده رژیم غذایی غنی از روغن زیتون بیشتر از غذاهای کم چرب به کاهش وزن کمک می‌ کند. در واقع آنچه در بروز چاقی مؤثر است، نوع چربی مصرف شده است، نه مقدار چربی موجود در غذا.
از طرفی روغن زیتون کشش ماهیچه‌های حلقوی را در پایین معده کاهش می‌ دهد و در حرکت توده غذا به سمت روده تأخیر ایجاد می‌ کند، در نتیجه محتویات معده به آهستگی و به تدریج وارد دوازده می ‌شود و احساس سیری مدت بیشتری طول می ‌کشد و با کاهش اشتها فرد می‌ تواند غذای کمتری مصرف کند.
روغن زیتون و تغذیه نوزاد: رشد نوزادانی که مادران آنها روغن زیتون مصرف می ‌کنند، از نظر قد و وزن و رفتارهای روان شناختی بهتر است. همچنین نوزاد برای جلوگیری از اکسیداسیون مواد در اثر ورود اکسیژن هوا، به ویتامین E نیاز دارد. اگر چه میزان این ویتامین در روغن زیتون زیاد نیست، ولی برای جلوگیری از اثرات اکسیداسیون کافی است.
روغن زیتون و پیری:
بسیاری از بیماری‌های دوران پیری مثل پوکی استخوان و آلزایمر تحت تأثیر رژیم غذایی قرار دارند.
روغن زیتون با کمک به جذب کلسیم، باعث رسوب آن در استخوان‌ها شده و از پوکی استخوان جلوگیری می‌ کند.
روغن زیتون از بروز فراموشی و آلزایمر در افراد مسن جلوگیری می‌ کند، ولی مکانیسم عمل آن ناشناخته است. به نظر می ‌رسد اسیدهای چرب غیراشباع موجود در روغن زیتون می‌ تواند باعث حفظ ساختار غشای سلول‌های مغزی شوند.
فرآیند پیر شدن در انسان با آسیب‌ تدریجی و تغییر ساختمان پوست همراه است. تغییرات پوست مثل ضخیم شدن و از دست دادن قابلیت ارتجاعی لایه‌های پوست، به علت تجمع کلاژن باعث می‌ شود که پوست در برابر عوامل خارجی مثل تشعشات خورشیدی که رادیکال‌های آزاد را ایجاد می‌ کنند حساس شده و روند پیری تسریع شود. مواد آنتی اکسیدان خصوصاً ویتامین E موجود در روغن زیتون از ایجاد رادیکال‌های آزاد و فرآیند اکسیداسیون در سلول‌های پوستی و ایجاد سرطان‌های پوست جلوگیری می‌ کند و کمک می ‌کند تا سلول‌های پوست انعطاف‌ پذیری خود را حفظ کرده و عوارض پیری دیرتر ظاهر شود.
امير بازدید : 14 1970/01/01 نظرات (0)
آکنه و جوش از آن مشکلات رایجی است که اگر خودتان هم گرفتارش نباشید ، حتما در اطرافیان تان کسانی هستند که همیشه با این مشکل دست به گریبان بوده و مدام به دنبال راه حل هایی برای بهبود جوش های شان هستند. درمان ها و داروهای بسیاری برای از بین بردن جوش ها وجود دارد اما گاهی همزمان انجام دادن این درمان ها چندان کار درستی نیست و می تواند بیشتر باعث دردسر بشود، به خصوص اگر چند تا از آن ها تجویز خودمان باشد و سرخود و بدون مشورت با پزشک آن ها را انجام دهیم. در اینجا فهرستی از تمام اشتباهاتی که ممکن است هنگام درمان آکنه های تان مرتکب شوید را آورده ایم تا با آگاهی کامل از بروز آن ها پیشگیری کنید.

● ادامه دهید حتی اگر جوش ها بدتر شد
اشتباه اول: رها کردن درمان در همان هفته های اول
اول از همه باید بدانید که پوست، خیلی آهسته و آرام به درمان ها پاسخ می دهد ، حتی اگر فقط در عرض چند روز جوش زده باشید ، باز هم برای التیام آن ها نیاز به زمان زیادی دارید. معمولا برای این که پوست به چنین درمان هایی پاسخ دهد باید حدود ۲ تا ۶ هفته صبر کنید یعنی حداقل باید یک ماه درمان ها را ادامه دهید و در صورتی که هیچ نتیجه ای نگرفتید و هیچ گونه بهبودی ندیدید، می توانید درمان را متوقف کنید چون احتمال دارد آن درمان با شما سازگار نباشد. البته به یاد داشته باشید که در بعضی موارد در هفته های اول درمان پوست تحریک می شود تا جایی که گاهی آزاردهنده هم می شود اما شما نباید درمان را قطع کنید؛ دقت کنید آکنه ها عفونت نیستند بلکه نوعی التهاب پوستی هستند که می توانند قبل از بهتر شدن مدتی تشدید هم بشوند.

- وقتی پوست تان پر از جای جوش ها می شود
اشتباه دوم: همه درمان ها را با هم امتحان کنید
افراد زیادی هستند که بعد از این که چند روز از محصولی برای درمان جوش ها استفاده می کنند و اثری نمی بینند، استفاده از محصول دیگری را شروع می کنند و اگر باز هم در مدت کوتاه یک یا ۲ روز اثر مثبتی نبینند دوباره مصرف را قطع می کنند و به سراغ محصول دیگری می روند البته گاهی هم همزمان چند درمان را با هم پیش می برند. لازم است بدانید بعضی از محصولات پوست را تحریک کرده و باعث به وجود آمدن مشکلات بعدی برای مصرف کننده می شوند. وقتی شخصی با تجویز خودش و بدون راهنمایی پزشک شروع به درمان آکنه هایش می کند، ممکن است با مصرف همزمان چند دارو یا استفاده از داروی نابه جا وضعیت پوستش را وخیم تر نیز بکند، تا جایی که ممکن است آکنه ها بزرگ تر شوند و شبیه لکه های بزرگ رنگی شوند و صورت شما را پر از لک کنند.

- فقط کرم های خاص بخرید
اشتباه سوم: انتخاب محصول نامناسب

پاک کننده های خیلی قوی، صابون ها و تمام محصولاتی که در آن ها الکل وجود دارد می توانند آکنه ها را بدتر کنند، هر گاه خواستید محصولی برای پوست تان بخرید حواس تان باشد روی آن نوشته شده باشد مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه یا عبارت غیرکموژنیک «noncomedogenic» نوشته شده باشد ، در این نوع محصولات هیچ ماده ای وجود ندارد که منافذ پوستی را مسدود کند و در نتیجه آکنه ها تشدید شوند. بعضی از مواد اولیه خاص در برخی محصولات آرایشی یا ضدآفتاب یا مرطوب کننده ها به راحتی منافذ پوستی را مسدود می کنند و این مسدود شدن منجر به افزایش جوش ها می شود. اگر پوستی چرب و بدون آکنه دارید هرگز کرم یا محصولی که هر نوع روغنی را دارد نخرید، فقط محصولات بدون چربی البته اگر می خواهید جوش های تان بدتر نشود.

- پوست تان را به حال خود رها کنید
اشتباه چهارم: دستکاری جوش ها
خیلی ها هستند که در اولین فرصت شروع به لمس کردن صورت شان و دستکاری جوش های شان می کنند. باید بدانید هرگونه تراکاندن و کندن جوش ها در زمانی که در حال درمان آکنه ها هستید و از محصولات مختلفی استفاده می کنید می تواند روند درمان را مختل کند و برای شما نتیجه ای باقی نماند به جز پوستی پر از جای جوش.
استفاده از هرگونه وسیله غیر استریل و فروکردن آن در جوش ها می تواند باعث قرمزی و ملتهب شدن بیشتر و حتی تورم پوست شما شود.
معمولا افراد مختلف تمایل دارند هرگونه جراحت یا زخمی را دستکاری کنند و در طول روز چندبار و در فاصله های نزدیک با دست چک کنند که آیا زخم روی پوست آن ها تغییری کرده است یا نه و حتی گاهی جراحت یا زخم را به خونریزی نیز بیندازند و همین کار باعث می شود جراحت یا زخم دیر بهبود یابد و حتی بدتر هم بشود.

● وقتی بعد از یک ماه دوباره جوش ها می آیند

اشتباه پنجم: به محض خوب شدن آکنه ها مصرف را قطع کنید

هستند افرادی که به محض این که احساس می کنند پوست شان بهتر شده است، مصرف داروها را قطع می کنند و دوباره بعد از مدت کوتاهی دچار همان مشکل قبلی می شوند. باید بدانید مصرف کرم ها و لوسیون های ضدآکنه را نباید به یک باره قطع کرد بلکه باید به مرور اندازه مصرف را کم کمتر کرد تا یواش یواش قطع کنید. مثلا اگر اوایل ۲ بار در روز استفاده می کردید، بعد از خوب شدن جوش ها مصرف را یک بار در روز کنید، بعد یک روز در میان ، بعد مصرف را ۲ بار در هفته کنید و به مرور دیگر دارو را مصرف نکنید. بهتر است بدانید معمولا بین ۴ تا ۶ هفته بعد از قطع یک باره داروها احتمال دارد آکنه ها بازگردند.برای خلاص شدن همیشگی بیشتر مردم مصرف حداقل یکی از داروها را تا مدت ها ادامه می دهند حتی اگر شده چند بار در هفته.

- زمانی که باید به پزشک مراجعه کنید
اشتباه ششم: خیلی دیر نزد پزشک رفتن
خیلی اوقات پیش می آید که آکنه های پوست شما را به شدت آزار می دهند ولی به هر دلیل مدام نزد پزشک رفتن را به تعویق می اندازیم، گاهی گرفتاری خود را بهانه می کنیم و گاهی وقت ندادن دکتری خاص را و گاهی هم...

تا به پزشک مراجعه نکنید ، همچنان آکنه های تان باقی می ماند و احتمالا هیچ بهبودی در آن ها نبینید به خصوص اگر آکنه های تان دردناک شده یا جای جوش های تان بیشتر از همیشه شده است یا دیگر درمان های قبلی که داشتید جواب نمی دهد.

- لیف جوش ها را بدتر می کند یا بهتر؟
اشتباه هفتم: شستن یا اسکراب مداوم پوست

اسکراب کردن پوست یعنی لایه برداری فیزیکی، مثل استفاده از لیف یا سایر اسکراب های موجود در بازار که دانه های ریزی هستند که سطح صورت را لایه برداری می کنند، به طور کلی اسکراب وضعیت آکنه ها را بدتر می کند چون اثر آن ها روی لایه محافظ پوست است و این می تواند تحریکات پوستی را افزایش دهد. به جای آن خیلی ملایم پوست تان را با یک مایع شست وشو دهنده غیر حساسیت زا و با ph متعادل بشویید تا التهابات هم کاهش یابند البته حواس تان باشد که مایع شست وشودهنده را به خوبی از روی پوست آبکشی کنید چون اگر مقدار کمی از آن روی پوست باقی بماند احتمال دارد پوست شما را حسابی تحریک کند. آکنه از کثیفی و آلوده بودن پوست نیست که شما بخواهید با شستن آن را از بین ببرید. افراد زیادی هستند که وقتی جوش می زنند مرتب پوست شان را می شویند و اسکراب می زنند ولی باید بدانند که اگر آکنه از آلودگی و کثیفی بود پاها بیشتر از همه جا جوش و آکنه داشتند.

- هم قدیمی ها درمان شوند و هم جدیدها به وجود نیایند
اشتباه هشتم: زیاد یا کم مصرف کردن داروهای آکنه
یکی از مهم ترین تاکید های پزشکان این است که باید حتما مصرف داروهای ضدآکنه طبق دستور باشد و نباید میزان مصرف را به دلخواه خود کم و زیاد کنید، مطمئن باشید استفاده زیاد از داروها زودتر جوش ها و آکنه ها را بهبود نمی دهد اما به طور حتم خشکی و قرمزی پوست شما را بیشتر می کند البته اگر کمتر از میزان توصیه پزشک مصرف کنید یعنی مثلا یک شب استفاده کنید ، یک شب نه باز هم هیچ بهبودی در زمان مقرر نخواهید دید. شما باید حداقل نصف بطری کرم یا لوسیون تجویزی تان را مصرف کنید تا نتیجه خودش را نشان دهد. بسیاری از افراد وقتی بعد از یک یا ۲ هفته اثر کافی نمی بینند، دیگر خیلی سفت و سخت دستور پزشک را اجرا نمی کنند و دیگر ۲ شب مصرف می کنند، ۲ شب فراموش می کنند یا پشت گوش می اندازند. مصرف کمتر از میزان توصیه شده شاید جوش های فعلی شما را بهتر کند ولی مسلما از به وجود آمدن جوش های جدید جلوگیری نمی کند.
علاوه بر این در نظر داشته باشید که داروی تجویزی را روی تمام مناطق تحت تاثیر مصرف کنید ، اگر فقط روی جوش ها بزنید ، ممکن است جاهای دیگر جوش های جدید بزنند.

تعداد صفحات : 21

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 213
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 49
  • آی پی دیروز : 15
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 17
  • بازدید سال : 24
  • بازدید کلی : 5,180